Ens agrada el pàdel

El pàdel està de moda! I el perquè és ben fàcil. Es tracta d’un esport d’equip, amb un fort caràcter social, que el converteix en una modalitat esportiva molt divertida!

Però per gaudir del pàdel al màxim cal saber jugar bé. Per aquest motiu, a Trèvol Lleida t’oferim l’oportunitat d’aprendre, millorar la teva tècnica i competir en tornejos i campionats. Apunta’t a la nostra escola de pàdel i comença a dominar el joc!

PÀDEL PER A TOTES LES EDATS I NIVELLS!

El pàdel és un esport per a tothom! Per això, l’escola està pensada tant per a nens i nenes com per a adults.

Els més menuts podran desenvolupar valors de companyonia i la cooperació, millorar les relacions socials i practicar un esport amb què es divertiran mentre realitzen exercici físic.

Els adults podran millorar la seva qualitat de vida a través de l’exercici, alhora que perfeccionaran la seva tècnica per poder gaudir del pàdel, en bona companyia.

L’escola de pàdel està oberta a abonats i no abonats.
Aquestes activitats no estan incloses en la quota d’abonats i necessiten d’inscripció prèvia i pagament a part.
Els grups són de 3 a 6 persones (infantil) i de 3 a 4 persones (adults).
L’activitat s’inicia a l’octubre i finalitza al juny, però la inscripció es renova de manera trimestral.

ESCOLA DE PÀDEL INFANTIL

Dirigit als nens i nenes més petits que comencen a jugar a pàdel. L’objectiu és, principalment, que els nens s’ho passin bé i aprenguin a gaudir d’aquest esport i de la relació amb els seus companys i monitors. Es treballaran exercicis específics i s’ensenyaran els cops bàsics del pàdel (dreta, revés, volea, paret i contraparet i smash). A més, es potenciarà la coordinació i la motricitat de l’alumne dins la pista.

ESCOLA DE PÀDEL ADULTS

Activitat pensada per a les persones que vulguin iniciar-se en el pàdel o vulguin millorar el seu nivell. A través de diferents exercicis i activitats, es buscarà el perfeccionament del colpeix i de la tècnica en el joc, alhora que es treballaran aspectes de coordinació i resistència física, amb l’objectiu de gaudir cada vegada més amb la pràctica d’aquest esport.

L’escola està dividida en tres nivells: iniciació, mitjà i perfeccionament.