Cursets de natació

A continuació trobaràs els diferents cursets de natació tant per a infants com per a adults.

Nadons de 4 a 18 mesos

Amb aquest curset de natació tindràs l’oportunitat de compartir una experiència única amb el teu nadó, adreçada a la millorar de la relació afectiva i cognitiva entre pares i fills.

Durant les sessions es desenvoluparan diferents tipus de jocs i activitats d’estimulació, en una piscina que es troba a la temperatura adequada.

L’activitat té una durada de 30 minuts.

Nadons de 18 a 36 mesos

En aquest curset de natació s’incidirà en el desenvolupament psicomotor global, ja que l’aigua proporciona possibilitats de motricitat que el nadó encara no posseeix el terra. L’activitat està orientada a la millora del sistema cardiorespiratori i immunològic i a la potenciació de la sociabilitat promovent la relació afectiva entre pares i fills.

L’activitat té una durada de 30 minuts.

Nens/es de 3 a 5 anys

El teu fill aprendrà a relaccionar-se amb el medi aquàtic de forma divertida, mentre millora la seva psicomotricitat.

L’objectiu d’aquest curset de natació és que els nens desenvolupin el control de la respiració i aprenguin a dominar el seu cos dins l’aigua.

L’activitat té una durada de 45 minuts.

Nens/es de 6 a 9 anys

A través de propostes lúdiques, els teus fills aprendran a desenvolupar les seves capacitats de coordinació, alhora que s’inicien en la tècnica dels diferents estils. També es treballarà en l’adquisició d’autonomia a l’aigua, mentre practiquen un esport amb molts beneficis per a la seva salut.

L’activitat té una durada de 45 minuts.

Nens/es de 10 a 15 anys

Aquest curset de natació està orientat a la millora de les capacitats de resistència i a l’aprofundiment en la tècnica dels diferents estils. A més, proporcionarà als teus fills un aprenentatge de valors com la perseverança, la constància i el compromís, importantíssims en aquesta etapa.

L’activitat té una durada de 45 minuts.

Natació Esportiva (15 a 18 anys)

A través d’aquesta nova activitat es treballarà en la millora de tots els estils de natació. A més, es desenvoluparan altres capacitats físiques mitjançant exercicis divertits i motivadors.

L’activitat té una durada de 45 minuts.

Adults bàsic

Si vols aprendre a nedar o et fa respecte l’aigua, aquest és el teu nivell!

Amb aquest curset de natació et familiaritzaràs amb el medi aquàtic i aprendràs a respirar correctament i a controlar el teu cos dins l’aigua. Així, podràs assolir la tècnica bàsica que et permetrà dominar el medi de manera autònoma.

L’activitat té una durada de 45 minuts i es treballa en una piscina poc profunda.

Adults mitjà

Si ets capaç de nedar dues piscines sense descansar, però vols millorar la teva tècnica, aquest és el nivell adequat per a tu!

En aquestes curset de natació s’incidirà en les tècniques de crol i esquena i es farà una aproximació a l’estil de braça. Guanyaràs resistència i veuràs com, de mica en mica, podràs recórrer distàncies més llargues.

L’activitat té una durada de 45 minuts.

Adults alt

Si pots nedar més de quatre piscines sense aturar-te, aquest és el teu nivell!

En aquest curset es treballarà en la perfecció dels diferents estils, de manera progressiva, i en augmentar la resistència a través de programes d’entrenament en el medi aquàtic.

L’activitat té una durada de 45 minuts.

Embarassades

Aquest curset de natació està orientat exclusivament a dones embarassades. L’exercici controlat i moderat durant la gestació resulta molt beneficiós, ja que ajuda a eliminar líquids i a preparar la musculatura pel part. Per això, la natació serà la teva millor opció durant aquesta etapa.

L’activitat té una durada de 45 minuts.