Més activitats

Xerrada: "El Poder del Cicle Menstrual i la Menopausa en l'Entrenament i l'Alimentació" amb la Miriam Jimenez i l'Elena Massana.

Desmitificar l'entrenament i l'alimentació per a les dones, i com el cicle menstrual i la menopausa influeixen en el rendiment esportiu i la salut nutricional. L’objectiu d’aquesta xerrada és transmetre que no hem de tenir por a entrenar simplement pel fet de ser dones, que podem entrenar igual amb pesos, realitzar impacte, exercicis d’alta intensitat o de llarga duració, etc. - 13 març - 19:00h - Sala Trèvol Salut Places limitades! Exclusiu abonades i abonats! En cas que no puguis assistir i no hagis anul·lat la reserva, s'aplicarà una penalització de 48 hores.

INSCRIU-TE!

CAMPUS SETMANA SANTA

Porta'ls al Campus de Setmana Santa perquè practiquin esports i es diverteixin amb nens/es de la seva edat! - Pàdel, Piscina, multiesports, manualitats i activitats de tota mena! - Per a nens i nenes de 3 a 12 anys! - Del 25 al 28 de març! - De 9 a 14h - Opció acollida de 8 a 9h - Inscripcions per torn o per dies: Preu Torn Sencer: 70€/torn (20% descompte abonats) Preu dia: 19€/dia (20% descompte abonats) Acollida de 8 a 9h (4€)

INSCRIU-TE!

TRÈVOL KIDS: Natació, Gym i Pàdel

Activitats dissenyades especialment per als més petits per a la temporada 2023/24. - Natació Infantil: A les nostres classes de natació, els teus petits aprendran les habilitats aquàtiques bàsiques i avançades. S'ho passaran super bé mentre adquireixen confiança a l'aigua! - Gym Kids: és una activitat on els nens i nenes de 6 a 9 anys i 10 a 13 anys entrenaran les diferents habilitats psicomotrius i capacitats físiques. - Pàdel infantil: Les nostres classes de pàdel per a nens i nenes són ideals per a aquells que busquen aprendre un esport mentre s'ho passen bé en equip. Inscripcions Obertes per abonats i no abonats! Natació, Gym i Pàdel de la temporada 2023/24! Inscripcions per la web o recepció!

INSCRIU-TE!

PROGRAMA TRAINING FIT

El programa que et farà aconseguir els teus objectius i mantenir-los! El Programa d'entrenament + nutrició, inclou: - Programa mensual de 3 mesos. Inici 9 gener! - Entrenament presencial 2 dies/setmana. Dimarts i Dijous a les 19h. - 1 programa d’entrenament/setmana (lliure/activitat dirigida). - Seguiment Nutricionista. - Pla Dieta. - Grup reduït d’entrenament. - Preu Programa: 75,60€/mes | 223€/trimestre (20% dte abonats Trèvol) (En acabar el programa, dona’t d’alta a Trèvol amb matrícula gratuïta)

INSCRIU-TE!

PROGRAMA ENTRENAMENT FORÇA PER A DONES

En aquest Programa tindràs com a objectius: - Aprendre la tècnica bàsica dels exercicis de força. - Enfortir l’abdomen i el sòl pelvià. - Treballar la tècnica d’hipopressius. - Millorar la postura. Programa de 12 setmanes. Inici 8 gener! - Entrenament presencial 1 dia/setmana. Dilluns a les 19h - Grup reduït d’entrenament Preu Programa: 93,20€ (En acabar el programa, dona’t d’alta a Trèvol amb matrícula gratuïta) 20% de descompte per abonats de Trèvol.

INSCRIU-TE!

PROGRAMA ENTRENAMENT FORÇA PER A HOMES

En aquest Programa tindràs com a objectius: - Conèixer la tècnica dels exercicis de força a treballar. - Aprendre a preparar entrenaments. - Aprendre a perioditzar les temporades d’entrenament. Programa de 12 setmanes. Inici 9 gener ➕ Entrenament presencial 1 dia/setmana. Dilluns a les 21h. ➕ Programa d’entrenament 2 dies/setmana. ➕ Grup reduït d’entrenament. ➕ Visita Nutricionista. ➕ Pla Dieta. Preu Programa: 155€ (En acabar el programa, dona’t d’alta a Trèvol amb matrícula gratuïta) 20% de descompte per abonats de Trèvol.

INSCRIU-TE!

CURS POSTPART AMB NADONS

L'espai dedicat a la teva recuperació després del part, on els nadons són els nostres convidats especials fins als 12 mesos! Es treballarà la zona abdominal, amb la tonificació de la musculatura i la resistència cardiopulmonar. - Curs mensual - 1 entrenament/setmana. Dijous a les 11:30h - Grup reduït - Valoració composició corporal Preu mensual: 50€ (20% dte abonats Trèvol)

INSCRIU-TE!

OPOSICIONS

Vols entrenar per a les teves oposicions? Prepara't a Trèvol! Prepara les oposicions per la Guardia Urbana, Agents Rurals, ... a Trèvol i podràs compartir el teu camí amb gent com tu! DILLUNS i DIMECRES de 18h a 19h DIMARTS i DIJOUS de 19h a 20h Preu: 61,20€/mes (20% dte abonats Trèvol) A més, gaudeix d'un 10% de descompte en els cursos de preparació a @generalestudis

INSCRIU-TE!

ANIVERSARIS TRÈVOL

Celebra el teu aniversari a Trèvol! T'esperen 3 hores de diversió! Jocs aquàtics a la piscina Multiesports DISSABTES de 16.00 h a 19.00 h PREU: 176,50€ Màxim 15 nens/es (PVP addicional per nen/a). Berenar (a càrrec de la família) Cada nen/a ha de dur: roba esportiva, banyador, tovallola, xancletes, casquet de bany i estris d'higiene personal. A partir de 3 anys. (Consulta per altres condicions). Més informació a Recepció Trèvol o contacte@trevollleida.com

INSCRIU-TE!