Més activitats

CAMPUS NADAL

Gaudeix de totes les activitats que tenim preparades per a tu! Del 21 de desembre al 5 de gener De 9 a 14h i acollida de 8 a 9h Natació, multiesports, manualitats i activitats de tota mena! - Per a infants de 3 a 12 anys! - Inscripcions per torn o per dies: Torn 2 dies: 38€ | Torn 4 dies: 48€ | Torn 6 dies: 60€ Preu dia: 21€ 20% dte abonats T'ho passaràs genial! Inscriu-te per la web o recepció!

INSCRIU-TE!

TRÈVOL KIDS: Natació, Gym i Pàdel

Activitats dissenyades especialment per als més petits per a la temporada 2023/24. - Natació Infantil: A les nostres classes de natació, els teus petits aprendran les habilitats aquàtiques bàsiques i avançades. S'ho passaran super bé mentre adquireixen confiança a l'aigua! - Gym Kids: és una activitat on els nens i nenes de 6 a 9 anys i 10 a 13 anys entrenaran les diferents habilitats psicomotrius i capacitats físiques. - Pàdel infantil: Les nostres classes de pàdel per a nens i nenes són ideals per a aquells que busquen aprendre un esport mentre s'ho passen bé en equip. Inscripcions Obertes només per abonats Trèvol! Natació, Gym i Pàdel de la temporada 2023/24! A partir del 2 d’agost serà el torn de les inscripcions per als no abonats. Inscripcions per la web o recepció!

INSCRIU-TE!

PROGRAMA TRAINING FIT

El programa que et farà aconseguir els teus objectius i mantenir-los! El Programa d'entrenament + nutrició, inclou: - Programa mensual de 3 mesos. Inici 12 setembre! - Entrenament presencial 2 dies/setmana. Dimarts i Dijous a les 19h. - 1 programa d’entrenament/setmana (lliure/activitat dirigida). - Seguiment Nutricionista. - Pla Dieta. - Grup reduït d’entrenament. - Preu Programa: 73€/mes | 215,45€/trimestre (En acabar el programa, dona’t d’alta a Trèvol amb matrícula gratuïta)

INSCRIU-TE!

PROGRAMA ENTRENAMENT FORÇA PER A DONES

En aquest Programa tindràs com a objectius: - Aprendre la tècnica bàsica dels exercicis de força. - Enfortir l’abdomen i el sòl pelvià. - Treballar la tècnica d’hipopressius. - Millorar la postura. Programa de 12 setmanes. Inici 18 de setembre - Entrenament presencial 1 dia/setmana. Dilluns a les 19h - Grup reduït d’entrenament Preu Programa: 90€ (En acabar el programa, dona’t d’alta a Trèvol amb matrícula gratuïta) 20% de descompte per abonats de Trèvol.

INSCRIU-TE!

PROGRAMA ENTRENAMENT FORÇA PER A HOMES

En aquest Programa tindràs com a objectius: - Conèixer la tècnica dels exercicis de força a treballar. - Aprendre a preparar entrenaments. - Aprendre a perioditzar les temporades d’entrenament. Programa de 12 setmanes. Inici 3 d’octubre ➕ Entrenament presencial 1 dia/setmana. Dimarts a les 21h. ➕ Programa d’entrenament 2 dies/setmana. ➕ Grup reduït d’entrenament. ➕ Visita Nutricionista. ➕ Pla Dieta. Preu Programa: 149,99€ (En acabar el programa, dona’t d’alta a Trèvol amb matrícula gratuïta) 20% de descompte per abonats de Trèvol.

INSCRIU-TE!

CURS POSTPART AMB NADONS

L'espai dedicat a la teva recuperació després del part, on els nadons són els nostres convidats especials fins als 12 mesos! Es treballarà la zona abdominal, amb la tonificació de la musculatura i la resistència cardiopulmonar. - Curs mensual - 1 entrenament/setmana. Dijous a les 11:30h - Grup reduït - Valoració composició corporal Preu mensual: 48€ (20% dte abonats Trèvol)

INSCRIU-TE!

OPOSICIONS

Vols entrenar per a les teves oposicions? Prepara't a Trèvol! Prepara les oposicions per la Guardia Urbana, Agents Rurals, ... a Trèvol i podràs compartir el teu camí amb gent com tu! DILLUNS i DIMECRES de 18h a 19h DIMARTS i DIJOUS de 19h a 20h A més, gaudeix d'un 10% de descompte en els cursos de preparació a @generalestudis

INSCRIU-TE!

ANIVERSARIS TRÈVOL

Celebra el teu aniversari a Trèvol! T'esperen 3 hores de diversió! Jocs aquàtics a la piscina Multiesports DISSABTES de 16.00 h a 19.00 h PREU: 172€ Màxim 15 nens/es (PVP addicional per nen/a). Berenar (a càrrec de la família) Cada nen/a ha de dur: roba esportiva, banyador, tovallola, xancletes, casquet de bany i estris d'higiene personal. A partir de 3 anys. (Consulta per altres condicions). Més informació a Recepció Trèvol o contacte@trevollleida.com

INSCRIU-TE!