Les nostres classes dirigides

A Trèvol disposem d’una gran varietat d’activitats dirigides al llarg de tot el dia i en les diferents franges horàries. Només cal que triïs la que més t’agrada en funció del que vulguis treballar o el que et vingui de gust. A continuació t’expliquem en què consisteix cadascuna. Les trobaràs dividides en grups segons la intensitat de l’exercici i així podràs escollir la que més et convingui.

A Trèvol podràs gaudir del sistema d’entrenament LES MILLS reconegut mundialment en les següents modalitats:

BODYPUMP

Es tracta d’un entrenament que implica tot el cos, amb barra i discs, orientat a la millora de la força muscular i la tonificació. Treballaràs els principals grups musculars al ritme de la música i sota la supervisió d’un instructor, que t’ajudarà a aconseguir la motivació que necessites.

BODYCOMBAT

Amb aquest entrenament cardiovascular, inspirat en les arts marcials i en elements tècnics del kickboxing, podràs gaudir d’una sessió d’activitat aeròbica de gran intensitat que t’ajudarà a guanyar resistència i a cremar calories. Segueix la coreografia i diverteix-te donant cops de puny i puntades amb la millor música!

BODYSTEP

Amb l’ajuda de l’step treballaràs les teves cames i glutis, mentre cremes calories i realitzes un treball de resistència cardiovascular, seguint una coreografia plena de ritme i diversió.

BODYBALANCE

Inspirat en el Ioga, el Tai Chi i el Pilates, aquest entrenament t’ajudarà a millorar la flexibilitat i la força. Aconsegueix un estat d’equilibri entre cos i ment a través d’exercicis de respiració, estiraments i moviments adaptats a la música.

CORE

Activitat que tonifica els principals músculs del core (abdominals, esquena i glutis). Millora l'estabilitat postural i prevé lesions.

AQUADYNAMIC

Posa’t en forma de la manera més dinàmica i divertida amb aquest complet programa de fitness aquàtic, que combina l’entrenament cardiovascular amb el de tonificació muscular. Amb bona música i millors instructors, Aquadynamic és accessible per a tot tipus d’usuaris i no requereix de material complementari.

ACTIVITATS D’INTENSITAT MITJANA

TONIFICACIÓ

Et proposem una sèrie de sessions perquè puguis millorar la teva força i resistència muscular, a través de diferents exercicis amb uns objectius concrets.

AQUAGYM

Es tracta d’una activitat aquàtica coreografiada que té com a objectiu millorar la resistència cardiovascular i muscular a través de diferents moviments, dissenyats pels nostres instructors, i que poden adaptar-se a diferents exigències de rendiment.

PILATES

Treballa la força, estabilitat i control de la musculatura de la zona mitjana del cos, així com la dels malucs i les espatlles, i millora la teva consciència postural amb el mètode Pilates.

ENTRENAMENT EN SUSPENSIÓ

Descobreix un tipus d’entrenament diferent, pensat per a tots els nivells, on treballaràs amb el teu propi pes i exercitaràs tota la musculatura, a l’hora que millores la flexibilitat, l’equilibri i l’estabilitat.

ZUMBA

Vine a posar-te en forma i treballa la resistència cardiovascular de la manera més divertida mentre balles ritmes llatins, com la salsa, el merengue, la bachata i el reggaeton. Més que una classe es una festa!