Les nostres classes dirigides

A Trèvol disposem d’una gran varietat d’activitats dirigides al llarg de tot el dia i en les diferents franges horàries. Només cal que triïs la que més t’agrada en funció del que vulguis treballar o el que et vingui de gust. A continuació t’expliquem en què consisteix cadascuna. Les trobaràs dividides en grups segons la intensitat de l’exercici i així podràs escollir la que més et convingui.

A Trèvol podràs gaudir del sistema d’entrenament LES MILLS reconegut mundialment en les següents modalitats:

BODYPUMP

Es tracta d’un entrenament que implica tot el cos, amb barra i discs, orientat a la millora de la força muscular i la tonificació. Treballaràs els principals grups musculars al ritme de la música i sota la supervisió d’un instructor, que t’ajudarà a aconseguir la motivació que necessites.

BODYCOMBAT

Amb aquest entrenament cardiovascular, inspirat en les arts marcials i en elements tècnics del kickboxing, podràs gaudir d’una sessió d’activitat aeròbica de gran intensitat que t’ajudarà a guanyar resistència i a cremar calories. Segueix la coreografia i diverteix-te donant cops de puny i puntades amb la millor música!

BODYSTEP

Amb l’ajuda de l’step treballaràs les teves cames i glutis, mentre cremes calories i realitzes un treball de resistència cardiovascular, seguint una coreografia plena de ritme i diversió.

BODYBALANCE

Inspirat en el Ioga, el Tai Chi i el Pilates, aquest entrenament t’ajudarà a millorar la flexibilitat i la força. Aconsegueix un estat d’equilibri entre cos i ment a través d’exercicis de respiració, estiraments i moviments adaptats a la música.

CORE

Activitat que tonifica els principals músculs del core (abdominals, esquena i glutis). Millora l'estabilitat postural i prevé lesions.

AQUADYNAMIC

Posa’t en forma de la manera més dinàmica i divertida amb aquest complet programa de fitness aquàtic, que combina l’entrenament cardiovascular amb el de tonificació muscular. Amb bona música i millors instructors, Aquadynamic és accessible per a tot tipus d’usuaris i no requereix de material complementari.

ACTIVITATS D'ALTA INTENSITAT

TRÈVOL BIKE

Posa a prova la teva resistència cardiovascular i la força del teu tren inferior pedalant al ritme de la música. Entrena a les nostres bicis, dotades amb la tecnologia Technogym, i monitoritza teves constants de principi a fi. Controla les teves dades en temps real, guarda-les per futures referències i gaudeix de cada pedalada!

RUNNING

Millora el teu rendiment i la teva resistència en la cursa a través del treball continu per sèries i intervals, sota la supervisió d’un tècnic que controlarà la teva evolució.

FUNCIONAL

Descobreix un concepte d’entrenament cardiovascular i de força on treballaràs amb el propi pes corporal i altres elements per obtenir el màxim rendiment de les teves sessions de treball. Supera els teus propis límits a cada classes!

OMNIA

Treballa la força i la resistència de forma equilibrada amb aquest concepte d’entrenament funcional. En tan sols 30 minuts realitzaràs una activitat d’allò més completa!