Entrar
Crear usuari webHe oblidat la meva contrasenya
Powered by CoalaWeb
  • 01-bikes.jpg
  • 02-fitness.jpg
  • 03-aadd.jpg
  • 04-aigua.jpg

L’adquisició d’uns bons hàbits, tant alimentaris com d’activitat física, és una eina imprescindible per a prevenir un gran nombre de malalties i promoure un bon estat de salut.

El nostre objectiu:

Guiar-te en el camí del canvi d’hàbits alimentaris, proporcionant eines útils per a que aprenguis a menjar de forma saludable sense que es converteixi en una rutina monòtona i avorrida. Treballarem també l’aspecte motivacional per tal d’assegurar uns bons resultats i una bona adherència alimentària.

Com treballem?

- Realització d’una primera visita on fem un estudi de la composició corporal mitjançant un sistema de bioimpedància i una valoració dels hàbits actuals. Això ens serveix com a precedent per elaborar un pla d’acció inicial, adaptat a les teves caracterísitiques i necessitats

- Visites de seguiment periòdiques on valorem els resultats assolits i pactem els canvis necessaris en el pla d'acció de vida i alimentació.

Serveis:

- Pèrdua de pes i/o millora de l’estil de vida

- Augment de pes i/o de la massa muscular d’una forma saludable

- Nutrició durant l’embaràs i la lactància

- Nutrició en diferents etapes de la vida

- Nutrició en diferents situacions patològiques (hipertensió, hipercolesterolèmia, al·lèrgies o intoleràncies i altres)

- Nutrició en la pràctica esportiva

- Nutrició i entrenament personal (es treballa de forma conjunta amb l'Entrenador Personal per tal d'assegurar millors resultats)

- Tallers pràctics d'alimentació saludable.

SI tens qualsevol consulta et pots posar en contacte amb nosaltres a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Et convidem també a seguir la secció de nutrició al bloc de Trèvol Lleida, on trobaràs consells i informació per aprendre a menjar d'una forma equilibrada i cuidar-nos.

 
 
 
 

Inscriu-te i t'informarem de les nostres novetats!

He llegit les condicions legals
 
Powered by CoalaWeb
 

CEM Trèvol Lleida
Av. de Tortosa, 84
25005 Lleida
Tel. 973 106 885