Entrar
Crear usuari webHe oblidat la meva contrasenya
Powered by CoalaWeb
  • 01-bikes.jpg
  • 02-fitness.jpg
  • 03-aadd.jpg
  • 04-aigua.jpg

Una nova temporada, quatre tornejos

 

 

Aquest febrer comença la nova temporada del Circuit Adeslas de pàdel. De nou, aquesta competició constarà de tres proves Open i un Màster final, el que fa que els participants tinguin l'opció d'acabar disputant quatre proves de bon nivell on, a més, hi haurà un bon grapat de premis per als participants.

El circuit arrenca el mes de febrer, amb un primer Open pel qual ja estan obertes les inscripcions fins al dia 12 del mateix mes. Es tracta del Open Esports Pifarré, que es disputarà entre el 15 i el 24. Per disputar la segona de les proves caldrà esperar fins al maig, quan tindrà lloc l'Open Pelostop, entre les 17 i el 26. Una tercera prova tindrà el seu espai enmig de l'estiu. Entre el 12 i el 21 de juliol, els padeleros més irredempts desafiaran les temperatures en l'Open Monestir de les Avellanes, mentre que el Màster Final Adeslas, que clourà el circuit, es jugarà durant el mes de setembre.

Els participants, com cada any, optaran a premis de gran interés per als practicants d'aquest esport, entre els que hi haurà pales i paleters per aquells que prenguin part en els 3 opens, a més dels lògics guardons i obsèquis per als vencedors i vencedores finals

 

Inscriu-te i t'informarem de les nostres novetats!

He llegit les condicions legals
 
Powered by CoalaWeb
 

CEM Trèvol Lleida
Av. de Tortosa, 84
25005 Lleida
Tel. 973 106 885