Entrar
Crear usuari webHe oblidat la meva contrasenya
Powered by CoalaWeb
  • 01-bikes.jpg
  • 02-fitness.jpg
  • 03-aadd.jpg
  • 04-aigua.jpg

 

Ja tenim aquí la primavera!
 

 
És el moment de començar a sortir, a fer coses i a gaudir del bon temps...
Però també és el moment de cuidar-se de manera cada cop més intensa perquè en poc temps ja li veurem la cara a l'estiu. Així que aquest mes d'abril et proposem que vinguis a explicar-nos els teus dubtes. Farem tot el possible per ajudar-te!

-Tenim dues trobades el dia 3 d'abril, una al matí i una a la tarda, en què amb la col·laboració de la nostra nutricionista Alba Piulats et donarem guies perquè solucionis allò que et preocupa. Al matí, a les 10.00, "No menjo i m'engreixo. Per què?". I a la tarda, a dos quarts de set "Alimentació i entrenament"

-"Mens sana in corpore sano", deien els clàssics. I nosaltres estem acostumats a cultivar una bona salut física a través de l'esport. Però no podem -ni volem- descuidar la ment. I ara que ve Sant Jordi... Quina cosa millor que posar a Trèvol un punt d'intercanvi de llibres? Llibres per a tothom! Ho farem el mateix dia 23. Porta un llibre, deixa'l al KEBÓ, i a canvi emporta-te'n un altre. Com més atractius siguin els llibres que porteu, més ho seran els que us emporteu. Ah! Però que siguin llibres en bon estat. Ni revistes, ni col·leccionables... Còmic? Sí. Teatre? Perquè no? Assaig? Oi tant! Novel·la, poesia... Sant Jordi és cultura. I a Trèvol, ens encanta!

-I per acabar el mes, repetim una de les activitats que més us va agradar del 2018. Visitarem la Fàbrica San Miguel, per veure in situ com es fa la cervesa més nostrada i per veure -i tastar- els seus productes tradicionals i saber cap a on va el futur de la marca.
 
Ja ho veus. A l'abrilç, tenim de tot i molt!
 
Pots descarregar-te tota la informació aquí
 
I Ja et pots inscriure a totes les activitats!

👉


 

Inscriu-te i t'informarem de les nostres novetats!

He llegit les condicions legals
 
Powered by CoalaWeb
 

CEM Trèvol Lleida
Av. de Tortosa, 84
25005 Lleida
Tel. 973 106 885