Entrar
Crear usuari webHe oblidat la meva contrasenya
Powered by CoalaWeb
  • 01-bikes.jpg
  • 02-fitness.jpg
  • 03-aadd.jpg
  • 04-aigua.jpg

 

Un mes de festa i solidaritat!
 

Aquest mes de maig volem que surti el teu costat més solidari.

Per això tornem a demanar-te que ens donis el millor de tu. La sang sempre és necessària. Sempre en cal, i sempre hi ha qui en necessita. Que en puguis donar una mica salva vides, i diu molt de tu. Per això el pròxim dia 7, entre les 11 i les 15 hores, t'esperem a la sala groga!

També volem que aquest maig sigui un mes estel·lar. Literalment. Volem que ens acompanyis a Àger, al Parc Astronòmic del Montsec, per veure amb nosaltres les estrelles com mai les has vist fins ara. Una visita nocturna en què gaudirem del Planetari, de l'exposició permanent i del Parc de Telescopis, i en la que els astres seran els protagonistes d'una visita que segur que serà inoblidable.

El maig és a Lleida el mes de la Festa Major, de l'Aplec -tot i que enguany arriba una mica més tard- i també d'una cita que aviat serà un clàssic. El 25 de maig, les Trotallunàtics i la FECOLL tornen a organitzar la Trotacaragol, i Trèvol tornarà a ser-hi present. Aquest any, la iniciativa és solidària amb ASPROS, i tu tries si vols fer la cursa o la caminada. Al web www.trotallunatics.cat pots trobar tots els detalls!

I si us motiva caminar, recordeu que els Correcamins segueixen fidels a la seva cita i ara que arriba la calor, incorporant una sortida setmanal al capvespre. Els Correcamins a la Fresca comencen el dia 14 de maig!
Pots descarregar-te tota la informació aqui
 
I Ja et pots inscriure a les activitats!

👉


 

Inscriu-te i t'informarem de les nostres novetats!

He llegit les condicions legals
 
Powered by CoalaWeb
 

CEM Trèvol Lleida
Av. de Tortosa, 84
25005 Lleida
Tel. 973 106 885