Entrar
Crear usuari webHe oblidat la meva contrasenya
Powered by CoalaWeb
  • 01-bikes.jpg
  • 02-fitness.jpg
  • 03-aadd.jpg
  • 04-aigua.jpg

 

Ja tenim aquí el bon temps!
 

I les propostes han d'anar en consonància. Aquest mes de juny, el sol i la calor seran protagonistes, tant pel seu vessant més lúdic com pel més preventiu.
L'aspecte lúdic el portarà la Jornada Aquàtica en Família que farem el dia 9 a Gimenells, a les instal·lacions de 2LLACS. Una bona estona gaudint d'activitats guiades i també de bany lliure envoltats de natura.
Però el sol també pot tenir efectes molt perniciosos per a la salut. El càncer de pell és un dels grans perills als quals estem exposats si no gaudim del sol amb l'adequada protecció. Conèixer els riscos i també saber entendre què cal fer per fruir amb seguretat de l'estiu és l'objectiu de la xerrada "Càncer de pell: Prevenció i detecció precoç" que celebrarem el dia 11 de juny al KEBÓ, a partir de les set de la tarda.
I com sempre, aquest mes tampoc falta ni l'English Coffee ni els Correcamins (també en la seva versió "a la fresca")...tot i que ambdues activitats s'acomiaden al final de juny per tornar amb les piles carregades a l'octubre
 
Pots descarregar-te tota la informació aquí
 
I Ja et pots inscriure a les activitats!

👉


 

Inscriu-te i t'informarem de les nostres novetats!

He llegit les condicions legals
 
Powered by CoalaWeb
 

CEM Trèvol Lleida
Av. de Tortosa, 84
25005 Lleida
Tel. 973 106 885