Entrar
Crear usuari webHe oblidat la meva contrasenya
Powered by CoalaWeb
  • 01-bikes.jpg
  • 02-fitness.jpg
  • 03-aadd.jpg
  • 04-aigua.jpg

Uneix-te als grups d'entrenament de Trèvol i aconsegueix la teva millor forma!

GRUP D'OPOSICIONS

Vols entrenar per les teves oposicions? Prepara't a Trèvol! Comparteix el teu camí amb gent com tu als nous grups d'entrenament. Es realitzaran 2 sessions setmanals per preparar les proves específiques amb exercicis com circuits, dominades, proves de llançament, natació, carrera... La programació del treball, a més, també es complementarà amb entrenaments de força i resistència. A part d'això, el factor clau per a la motivació i superació serà el treball en equip, compartint les teves inquietuds amb la resta i millorant tots junts dia a dia. 

Aquest grup d'entrenament va dirigit a tots aquells/es que sentin la necessitat de preparar-se per a les proves físiques específiques d'oposicions com Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana, Bombers, Funcionari de Presons... a més d'altres proves com l'accés a l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC).

TRIATLÓ

Amb el grup  de Triatló, tindràs una planificació trimestral dels continguts a treballar, on cada setmana hi haurà un entrenament, com a mínim, de piscina. L'entrenament es realitza en dues sessions setmanals d'una hora i quart cadascuna i, l'últim dissabte de cada mes, realitzarà una sortida al matí (de 10 a 12.30h) en grup on es treballarà multidisciplinàriament en diferents combinacions dels continguts del Triatló.

Aquest grup va dirigit a tothom que vulgui iniciar-se o profunditzar gaudint d'una disciplina tan dinàmica com és el triatló. Experimentaràs molt bones sensacions mitjançant una pràctica esportiva variada i, com sempre, en companyia de grup i treball en equip.

TRAIL

Saps què farem a la secció d'entrenament de Trail Running? Gaudirem de 2 sessions d'una hora de durada de carrera adaptada a la modalitat i d'una sessió de força programada i adaptada a les necessitats de cada corredor i amb el seguiment per part del tècnic. 

Aquest grup de Trail va dirigit a aquelles persones interessades en endinsar-se en el món del trail. Els objectius són l'aprenentatge i la millora en la carrera per muntanya, així com la depuració de la tècnica en pujades i baixes. Igual o més important que la tècnica, a Trèvol no ens oblidem de la diversió i la motivació en equip. És per això que s'organitzaran diferents clínics i sortides per a tota la família per poder posar en pràctica tot allò que s'aprèn durant els entrenaments habituals. 

Vine a Trèvol i informa-te'n de tot! Tots aquests grups estan pensats per tu. T'esperem!

Inscriu-te i t'informarem de les nostres novetats!

He llegit les condicions legals
 
Powered by CoalaWeb
 

CEM Trèvol Lleida
Av. de Tortosa, 84
25005 Lleida
Tel. 973 106 885