Entrar
Crear usuari webHe oblidat la meva contrasenya
Powered by CoalaWeb
  • 01-bikes.jpg
  • 02-fitness.jpg
  • 03-aadd.jpg
  • 04-aigua.jpg

L'aigua és vida ... i salut! La natació és un esport molt complet tant per adults com per a nens i nenes.

T'informem que obrim inscripcions pels cursos d'aigua infantils i d'adults. Dones, homes, nens, joves, embarassades, jubilats... la natació està oberta a tothom!

- Inscripcions Socis: a partir del 17 de juliol
- Inscripcions no Socis: a partir del 16 d’agost

Et detallem els nivells a continuació:

NATACIÓ  INFANTIL

NADONS DE 4 A 18 MESOS
Et proporciona l’oportunitat de compartir amb el teu nadó una experiència única adreçada a la millora de la relació afectiva i cognitiva entre pares i fills. Durant les sessions es desenvoluparan activitats de joc i estimulació en una piscina amb una temperatura adequada durant 30 minuts.

NADONS DE 19 A 36 MESOS
Mantenint les situacions de relació afectiva entre pares i nadons, s’incideix en el desenvolupament psicomotor global, doncs l’aigua proporciona possibilitats de motricitat que el nadó encara no posseeix a terra. El teu fill/a millorarà també el sistema cardiorespiratori i immunològic i potenciarà la seva sociabilitat.

NENS I NENES DE 3 A 5 ANYS
El teu fill/a aprendrà d’una forma divertida a relacionar-se amb el medi aquàtic alhora que millora la seva psicomotricitat. Els objectius bàsics a desenvolupar són el control de la respiració i domini del seu cos a l’aigua.
NENS I NENES DE 6 A 9 ANYS
El vostre fill/a es troba en un moment extraordinari d’aprenentatge de les capacitats coordinatives. Mitjançant propostes lúdiques les desenvoluparà, mentre s’inicia en la tècnica d’estils. Guanyarà autonomia alhora que millora la seva salut.
NENS I NENES DE 10 A 14 ANYS
És el moment perfecte per fer incidència expressa en la millora de les capacitats de resistència i aprofundiment en la tècnica d’estils. Aquesta pràctica sistemàtica proporciona al vostre fill/a un aprenentatge de valors importantíssim en aquesta etapa com ara la perseverança, la constància o el compromís.
NOIS I NOIES DE 15 A 18 ANYS (NOVETAT!)
Nou grup on el vostre fill/a estarà en un ambient idoni on perfeccionarà tots els estils en alt nivell. L’objectiu és cercar la perfecció de manera progressiva.

NATACIÓ ADULTS

BÀSIC
Si no saps nedar o tens por a l’aigua... aquest és el teu nivell!
Aprendràs a familiaritzar-te amb el medi aquàtic, a respirar correctament,   controlar i dominar el teu cos a l’aigua. Assoliràs la tècnica bàsica que garanteix un comportament autònom en aquest medi.
MIG
Ets capaç de nedar dues piscines sense descansar? Aquest és el teu nivell!
Incidirem en la tècnica de crol i esquena i farem una aproximació a la braça. Sentiràs que guanyes resistència per acumular metres de forma contínua.
ALT
No tens problemes per nedar més de quatre piscines de 25 metres sense parar? Estàs al nivell correcte!
El teu objectiu és cercar la perfecció de manera progressiva, en els quatre estils i augmentar la resistència que et permetrà fer programes d’entrenament al medi aquàtic.

NATACIÓ EMBARASSADES

Nou mesos d’espera mentre el teu cos pateix multitud de canvis. El més mínim moviment significa un gran esforç per part teva. Per aquest motiu, l’exercici és necessari en l’època de gestació. Ajuda a eliminar líquids i preparar la musculatura pel part. La natació és, sense cap mena de dubte, la millor opció per a tu.

 

Inscriu-te a recepció!

Inscriu-te i t'informarem de les nostres novetats!

He llegit les condicions legals
 
Powered by CoalaWeb
 

CEM Trèvol Lleida
Av. de Tortosa, 84
25005 Lleida
Tel. 973 106 885