Entrar
Crear usuari webHe oblidat la meva contrasenya
Powered by CoalaWeb
  • 01-bikes.jpg
  • 02-fitness.jpg
  • 03-aadd.jpg
  • 04-aigua.jpg

Dels dies 7 al 20 d'agost romandran tancats per realitzar tasques de manteniment.

Des de Trèvol Lleida treballem per millorar el nostre servei dia a dia, per això realitzarem durant aquesta data diferents tasques de millora a la zona de piscina i vestidors. Som conscients del problema que hi ha als vestuaris i fa temps que existeix. Tot i que des d’un principi es van intentar solucionar al desembre de l’any passat, ens tornem a trobar davant el mateix problema.

En concret l’acció de reforma es basa en l’extracció de tot el paviment vinil dels dos vestíbuls d’entrada a vestidors i el passadís davant els miralls i dutxes fins a la sortida a la piscina, aquesta inclosa. Aquest canvi s’ha de realitzar per normativa per tal de garantir el sistema de protecció antilliscant específic per a zones humides.

A més s’ha de practicar una altra acció, l’estabilització del terra per les filtracions d’aigua que es pateixen. Per aquest motiu és necessari estabilitzar el sòl amb la injecció d’unes resines especials.  Un cop el sòl estigui afermat es realitzaran les tasques de condicionament de les mampares de les dutxes per tal de poder garantir–vos el millor servei.

Les obres impedeixen fer ús dels vestidors i armariets i és per aquest motiu que els vestidors, tant masculins com femenins, romandran tancats durant les tasques de millora. Respecte a la piscina, s’han de realitzar les tasques de millora, tractament de la zona i desinfecció per tal de garantir i mantenir les condicions òptimes. Amb l’objectiu de causar les mínimes molèsties possibles planifiquem les obres en dates de baixa assistència al centre coincidint amb vacances d’estiu.

Amb tot plegat esperem minimitzar el màxim possible la incidència mentre treballem per millorar la instal·lació.

Us agrairíem que per tal de facilitar-vos l’accés a la instal·lació durant aquestes dates respecteu les següents indicacions:  

-       Cal que vingueu canviats de casa (sense bossa, ja que no hi ha espai per guardar-la)

-       Amb l’ampolla, la tovallola petita i la  vostra polsera identificativa.

Aprofitem per desitjar-vos unes bones vacances d’estiu i recordar-vos que a Trèvol Lleida podeu gaudir de diferents activitats durant aquest estiu!

 

Gràcies

Trèvol Lleida

 

Inscriu-te i t'informarem de les nostres novetats!

He llegit les condicions legals
 
Powered by CoalaWeb
 

CEM Trèvol Lleida
Av. de Tortosa, 84
25005 Lleida
Tel. 973 106 885