Entrar
Crear usuari webHe oblidat la meva contrasenya
Powered by CoalaWeb
  • 01-bikes.jpg
  • 02-fitness.jpg
  • 03-aadd.jpg
  • 04-aigua.jpg
DESCRIPCIÓ  
EL TEU PROGRAMA  

La sala de fitness de Trèvol Lleida està pensada perquè treballis allò que més t’interessa lliurement, però sempre amb la supervisió i el consell dels nostres tècnics.

La sala està dividida en diferents zones segons la finalitat de les màquines siguin cardiovasculars, siguin de força amb màquines o amb pes lliure.

També hem incorporat l' OMNIA, una classe de 30 minuts on treballaràs la força i la resistència de forma igualitària. Quan hagin transcorregut 5 minuts de la classe, t'adonaràs que serà la mitja hora millor invertida del dia.

Les classes d'OMNIA es reserven a través de la nostra APP My Wellness (disponible per iPhone i Android).  I a EL TEU PROGRAMA t'expliquem el funcionament de l'aplicació.

A Trèvol et preparem un programa d’exercici per tal que puguis aconseguir els teus objectius de manera òptima des del primer dia i t'aconsellem aquelles activitats dirigides que més s'adaptin als teus gustos i objectius.

Si encara no el tens, demana als nostres tècnics que et facin el programa i podràs consultar-lo a través de l'aplicació MyWellness.

Beneficis de l'APP

1. Entrenament a la teva mà
- Podràs consultar els horaris de les classes dirigides, reservar la teva classe a OMNIA des d'on siguis, participar en els reptes que proposem i la resta d'activitats que ha realitzat al gimnàs.

- Comprova els resultats i supervisa els teus progressos. Comptabilitza els teus MOVE's.

2. Troba l'entrenament perfecte per a tu
- L'app mywellness mostra una àmplia varietat de programes per a que puguis registrar totes les activitats que fas al gimnàs.
- També pots registrar l'entrenament que fas a l'aire lliure: caminades, curses o sortides amb bici.

3. Les teves dades a un sol lloc
- Podràs sincronitzar altres aplicacions que utilitzis com ara (Garmin, Strava, Polar, Runkeeper...) per a que puguis gestionar millor les teves marques.

4. Meta personal
- Comptabilitza els teus entrenaments o activitats i la teva classificació pujarà dins de Trèvol, i milloraràs el teu rècord personal.

 

Inscriu-te i t'informarem de les nostres novetats!

He llegit les condicions legals
 
Powered by CoalaWeb
 

CEM Trèvol Lleida
Av. de Tortosa, 84
25005 Lleida
Tel. 973 106 885