Entrar
Crear usuari webHe oblidat la meva contrasenya
Powered by CoalaWeb
  • 01-bikes.jpg
  • 02-fitness.jpg
  • 03-aadd.jpg
  • 04-aigua.jpg

 

DESCRIPCIÓ  
ADULTS  
INFANTIL  
INSCRIURE'S  
   

L’AIGUA ÉS VIDA... I SALUT!

Gràcies a l’aigua, que ens ajuda a desplaçar-nos amb major facilitat, la natació no requereix una preparació física elevada i alhora està considerat un dels esports més complets que existeixen. Una pràctica esportiva excel·lent per a mantenir el nostre cos fort i sa.

L’AIGUA ÉS PER A TOTHOM!

Dones, homes, nens, joves, embarassades, treballadors, jubilats... La natació està oberta a tothom! Mai és tard per aprendre a nedar o perfeccionar la nostra tècnica.

ADULTS

Trèvol t’ofereix cursos de diferents nivells. Només cal que trobis aquell que més s’adapti a les teves necessitats i als teus horaris.

BÀSIC
Si no saps nedar o tens por a l’aigua... aquest és el teu nivell!
Aprendràs a familiaritzar-te amb el medi aquàtic, a respirar correctament, controlar i dominar el teu cos a l’aigua.

MIG
Ets capaç de nedar dues piscines sense descansar? Aquest és el teu nivell!
Incidirem en la tècnica de crol i esquena i farem una aproximació a la braça. Sentiràs que guanyes resistència per acumular metres de forma contínua.

ALT
No tens problemes per nedar més de quatre piscines de 25 metres sense parar? Estàs al nivell correcte!
El teu objectiu és cercar la perfecció de manera progressiva, en els quatre estils i augmentar la resistència

NATACIÓ PER A EMBARASSADES
Nou mesos d’espera mentre el teu cos pateix multitud de canvis. El més mínim moviment significa un gran esforç per part teva. Per aquest motiu, l’exercici és necessari en l’època de gestació. Ajuda a eliminar líquids i preparar la musculatura pel part. La natació és, sense cap mena de dubte, la millor opció per a tu.

EDAT D'OR (+ 60 anys)

Nou curs de natació per a persones majors de 60 anys, amb l'objectiu de practicar la natació per mitjà d'exercicis variats i amb múltiples beneficis com ara afavorir i millorar la resistència cardiopulmonar, estimular la circulació sanguínia, enfortir la musculatura del cos i millorar la postura corporal i la flexibilitat entre d'altres.

L'objectiu és realitzar activitat física, no es tracta d'un curs de natació enfocat a la tecnificació dels estils.

Nou! NATACIÓ TERAPÈUTICA

La natació terapèutica consisteix en un conjunt d’activitats o exercicis realitzats a l’aigua, habituals en els procés de rehabilitació de moltes de les malalties comuns associades a la degeneració i la falta de condició física. L’aigua és un medi adequat per a aquest tipus d’activitats ja que implica una major resistència al moviment i una descàrrega del pes del cos, lo que suposa menys impacte articular i control de la velocitat, per tant és molt difícil lesionar-se. A més a més, els exercicis a l’aigua afavoreixen la circulació i redueixen la tensió arterial. La seva pràctica es pot adequar a totes les edats i condicions físiques.

Nou! NATACIÓ MATINAL

Ets dels que vens a nedar a primera hora del matí? Doncs apunta’t  a la natació matinal! Nou curs destinat a persones que sàpiguen nedar, amb ganes de fer metres i millorar la seva tècnica!

 

HORARI 2019/2020

 

NADONS
Et proporciona l’oportunitat de compartir amb el teu nadó una experiència única adreçada a la millora de la relació afectiva i cognitiva entre pares i fills.

NADONS DE 4 A 18 MESOS
Durant les sessions es desenvoluparan activitats de joc i estimulació en una piscina amb una temperatura adequada durant 30 minuts.

NADONS DE 19 A 36 MESOS
Incidim en el desenvolupament psicomotor global, doncs l’aigua proporciona possibilitats de motricitat que el nadó encara no posseeix a terra. El teu fill/a millorarà també el sistema cardiorespiratori i immunològic.

INFANTIL. Nivells:

NENS I NENES DE 3 A 5 ANYS
El teu fill/a aprendrà d’una forma divertida a relacionar-se amb el medi aquàtic alhora que millora la seva psicomotricitat. Els objectius bàsics a desenvolupar són el control de la respiració i domini del seu cos a l’aigua.

NENS I NENES DE 6 A 9 ANYS
Mitjançant propostes lúdiques el nen desenvolupa les capacitats coordinatives, alhora que s’inicia en la tècnica d’estils. Guanyarà autonomia a l’aigua mentre practica un esport que millora la seva salut.

NENS I NENES DE 10 A 14 ANYS
És el moment perfecte per fer incidència expressa en la millora de les capacitats de resistència i aprofundiment en la tècnica d’estils. Aquesta pràctica sistemàtica proporciona al vostre fill/a un aprenentatge de valors importantíssim en aquesta etapa com ara la perseverança, la constància o el compromís.

NOIS I NOIES DE 15 A 18 ANYS 

Nou  grup on el vostre fill/a en un ambient idoni on perfeccionarà tots els estils en alt nivell. L'objectiu és cercar la perfecció de manera progressiva.

HORARI 2019/2020

 

Per poder inscriure't has de ser abonat. Fes click aquí per donar-te d'alta.

Si ja ets abonat de Trèvol et pots inscriure directament aquí si ja has creat la teva sessió i estàs connectat al web amb el teu usuari. És molt fàcil i ho pots fer les 24 hores del dia siguis on siguis!

 

Inscriu-te i t'informarem de les nostres novetats!

He llegit les condicions legals
 
Powered by CoalaWeb
 

CEM Trèvol Lleida
Av. de Tortosa, 84
25005 Lleida
Tel. 973 106 885