Entrar
Crear usuari webHe oblidat la meva contrasenya
Powered by CoalaWeb
  • 01-bikes.jpg
  • 02-fitness.jpg
  • 03-aadd.jpg
  • 04-aigua.jpg
HORARIS D'ACTIVITATS  
LES MILLS  
ALTA INTENSITAT  
INTENSITAT MITJANA  
INTENSITAT BAIXA  

LES MILLS

A Trèvol Lleida podràs gaudir del sistema d’entrenament Les Mills reconegut mundialment en les diferents modalitats.

BODYPUMP

Es tracta d’una forma motivant de millorar la força i la resistència muscular mobilitzant barres i discs al ritme de la música i sota la supervisió d’un instructor. 

BODYCOMBAT

La combinació dels fonaments de les arts marcials i elements tècnics del kickboxing amb una música i l’ajut del teu monitor, et permetran gaudir d’una sessió d’activitat aeròbica de gran intensitat

BODYSTEP

L’ajuda de l’step garanteix una combinació de treball cardiovascular i de resis- tència muscular mentre segueixes una coreografia plena de ritme i diversió.

BODYBALANCE

El teu cos necessita equilibri i BODYBALANCE t’ajudarà a millorar la teva flexibilitat i postura, a més d’alliberar tensions musculars. 

ALTA INTENSITAT

Trèvol-Bike

Els nostres instructors t’indicaran la cadència del suau pedaleig de les M3 de KEISER així com la intensitat que neces- sites per millorar la teva resistència i cremar calories al ritme de la música. Podràs ajustar la teva freqüència cardíaca a les exigències de la classe i comprovar com vas aconseguint els teus objectius. 

Running

Tens pensat participar a la propera cursa popular? T’ajudarem a variar el teu entrenament combinant el treball continu amb sèries, intervals, etc. alhora que controlarem la teva evolució i el teu rendiment. 

Pilates II

Per a tu, que ja tens certa pràctica en el mètode pilates, amb exercicis més complexes i de progressiu augment de la intensitat.

Trèvol Funcional Fx

Descobreix un nou concepte d’entrenament on treballaràs sense màquines, amb el teu propi pes i altres elements per treure el màxim rendiment a les teves sessions de treball. 

INTENSITAT MITJANA

Tonificació

Et proposem unes sessions en què puguis millorar la teva força i resistència muscular amb una sèrie d’exercicis localitzats.

Aeròbic

Activitat que et permetrà millorar la resistència aeròbica mentre gaudeixes coordinant moviments en coreografies que els nostres tècnics adaptaran a qualsevol nivell.

GAC

(Glutis, Abdominals i Cames)

En aquestes sessions els nostres instruc- tors seleccionaran una sèrie d’exercicis específics i localitzats per tonificar aquests grups musculars.

Aquagym

Activitat coreografiada a l’aigua que cerca beneficis cardiovasculars i de resistència muscular mentre coordines una sèrie de moviments dissenyats pels nostres instructors.

Aqua d’Or

L’aigua és excel· lent per exercitar-se a qualsevol edat. Les seves propietats ens permeten dissenyar un programa de baix impacte adreçat a la millora de la qualitat de vida.

Pilates

Prendre consciència del nostre control postural ens ajudarà a millorar la qualitat de vida. Millorareu la vostra condició física d’una forma equilibrada.

TRX

Descobreix el nou entrenament en suspensió per a tots els nivells. Millora la flexibilitat, l’equilibri i l’estabilitat.

ZUMBA

Més que una classe és una festa! Vine a posar-te en forma mentre balles ritmes llatins, internacionals i exòtics.

BAIXA INTENSITAT

Ioga

Sistema de salut d’unió cos-ment origi- nari de la India on treballem sobre la respiració conscient, els exercicis, postu- res energètiques i la relaxació activa.

Estiraments

La flexibilitat et pot ajudar a millorar el teu rendiment espor tiu, prevenir lesions o millorar la teva qualitat de vida. Per aquest motiu els instructors de Trèvol Lleida han dissenyat una sèrie de sessions monogràfiques on combinaran diferents mètodes de desenvolupament d’aquesta capacitat.

Esquena Sana

En aquestes sessions us proposem un seguit d’exercicis dirigits a la prevenció del mal d’esquena.


Fit d’Or

Milloraràs la teva força i resistència muscular amb exercicis de tonificació i coordinació pensats per a totes les edats. 


images/files/Horari_19_Gener_back.pdf

Inscriu-te i t'informarem de les nostres novetats!

He llegit les condicions legals
 
Powered by CoalaWeb
 

CEM Trèvol Lleida
Av. de Tortosa, 84
25005 Lleida
Tel. 973 106 885